PK Terveyden laboratorio

PK Terveydessä voit päästä samalla käynnillä lääkäriin ja laboratoriokokeisiin. Laboratoriotutkimukset toteutetaan PK Terveyden toimitiloissa.

Varaa aika

Kuvassa otetaan verinäytettä asiakkaalta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia laboratorio, lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita. Laboratoriotutkimuksista on PK Terveydessä saatavilla myös valmiita terveyspaketteja, jotka soveltuvat terveyden seurantaan ja terveyshaittojen ennaltaehkäisyyn.

Meillä PK Terveydessä voit päästä samalla käynnillä lääkäriin ja laboratoriokokeisiin. Kokeiden tulokset ilmoitamme joko puhelimitse, kirjeitse tai vastaanottokäynnillä. Laboratoriotutkimuksista on saatavilla myös valmiita terveyspaketteja, jotka soveltuvat terveyden seurantaan ja terveyshaittojen ennaltaehkäisyyn.

Laboratorion näytteenotto nopeasti

Voimme ottaa pikanäytteet vastaanoton yhteydessä, jolloin tulokset saadaan muutamissa minuuteissa. Kaikki muut näytteet voidaan tarvittaessa ottaa laboratoriossamme. Kaikki näytteet pyrimme tutkimaan nopeasti ja luotettavasti.

Katso ohjeita laboratioriotutkimukseen tulevalle:

Ohjeet laboratioriotutkimukseen tulevalle

Räätälöidyt laboratoriotutkimuspaketit – tietoa terveydestä

Asiantuntijamme ovat räätälöineet laboratoriotutkimuksista terveyspaketteja, jotka soveltuvat terveyden seurantaan ja terveyshaittojen ennaltaehkäisyyn. Laboratoriopaketit on tarkoitettu yli 15-vuotiaille, lasten laboratoriopyynnöt täytyy pyytää lääkärin kautta. Huomioi kuitenkin, ettei terveyspaketteja voi sellaisenaan käyttää sairauden poissulkuun, vaan oireisen henkilön on varattava aika joko hoitajan tai lääkärin vastaanotolle.

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

Varaa aika PK Terveyteen