Maksutavat PK Terveydessä

Tutustu maksamisen vaihtoehtoihin ja maksa asiointisi PK Terveydessä niin kuin sinulle parhaiten sopii.

Maksutavat

Maksaminen pankki- tai luottokortilla

Pankkikorttien lisäksi hyväksymme Visa, MasterCard-, American Express- sekä Visa Electron -kortit. Olemme luopuneet käteisestä maksutapana emmekä ota vastaan käteismaksuja.

Maksaminen Epassilla

Epassilla voit maksaa meillä työnantajasi määrittelemien rajausten mukaisia palveluita. Meillä käy Epassi maksuvälineenä tiettyhin palveluihin:

Firstbeat hyvinvointianalyysin voit maksaa ePassilla jos sinulla on käytössäsi liikuntaetu. FootBalancen tukipohjalliset voit maksaa käyttäen Epassin Ergosafe -maksupalvelua. Epassilla ei voi maksaa kosmeettisia tai esteettisiä palveluita, eikä henkisen kehittämisen valmennuksia. Lue lisää ePassin sivuilta.

Kela-korvaus

Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely, jonka avulla PK Terveydessä käynnin maksusta on mahdollista saada Kansaneläkelaitokselta (Kela) korvausta osaan summasta. Korvauksen maksun edellytyksenä on, että asiakas esittää kassalla maksaessaan voimassa olevan Kela-kortin.

Asiakasomistajana saat Bonusta

Kela-korvauksen jälkeisestä hinnasta S-ryhmän asiakasomistajat saavat terveyspalveluistamme Bonusta!

Hintojen koostuminen

Hintoihimme lisätään toimistomaksu, joka kattaa ajanvaraus-, tietojärjestelmä- ja toimistopalvelut. Osa hinnoista sisältää jo valmiiksi toimistomaksun, jolloin siitä on maininta hinnan yhteydessä.

Lue lisää hinnasto-sivulta.

Huomioitavaa

Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.