Toisen henkilön puolesta asiointi PK Terveydessä

Toisen puolesta asiointi PK Terveydessä on mahdollista, kunhan siihen on asianmukaiset valtuudet tai suostumus kyseiseltä henkilöltä.

Toisen puolesta asiointi

Henkilö voi valtuuttaa toisen henkilön toimimaan puolestaan tiettyjen asioiden hoidossa. Tällaisia tilanteita voi esiintyä erityisesti, kun henkilö ei itse kykene hoitamaan tiettyjä asioita terveydentilan, ikääntymisen tai muiden syiden vuoksi. Toisen puolesta voi hoitaa esimerkiksi ajanvarauksen, reseptin uusimisen tai hoitoon liittyvät käytännön asiat.

Mikäli haluat antaa toiselle henkilölle valtakirjan hoitaa asioita puolestasi, toimi näin:

Tulosta, täytä ja allekirjoita “Valtakirja asiointiin puolestani PK Terveydessä” -lomake ja tuo se PK Terveyteen. Saat tarvittaessa apua valtakirjan täyttämiseen asiakaspalvelustamme. Valtakirjan saajan eli valtuutetun henkilön ei tarvitse olla läsnä valtakirjan teon yhteydessä.

Jos tarvitset apua toisen puolesta asiointiin liittyvissä kysymyksissä tai haluat lisätietoja palveluistamme, ota yhteys PK Terveyteen:

Mikäli haluat perua antamasi valtakirjan, täytä lomake "Valtakirjan peruutus" ja toimita se PK Terveyteen.

Valtakirja toisen puolesta asiointiin

Toisen puolesta asiointiin tarvitset valtakirjan. Lataa valtakirja täytettäväksi tästä:

Lataa valtakirja

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.