Liikkujan tutkimuspaketti

Sisältää yhteensä 15 laboratoriotutkimusta

Varaa aika

Liikkujan tutkimuspaketti

Liikkuvan ja aktiivisen ihmisen laboratoriopaketti, johon kuuluu yhteensä 15 laboratoriotutkimusta.

Kenelle tutkimuspaketti sopii?

Näiden kokeiden avulla saadaan paljon tietoa mm. yleisestä terveydentilasta, rautavarastoista, sokeriaineenvaihdunnasta, sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöistä, munuaisten ja maksan toiminnasta sekä hivenaine- ja yleisimmin testatut vitamiinitasot.

Ajanvaraus ja valmistautuminen

Paketti ostettavissa ilman lääkärin lähetettä. Voit varata ajan suoraan laboratorioon.

Pakettiin kuuluvat verikokeet ovat paastonäytteitä, joten suosittelemme aamuaikaa näytteenotolle vähintään 10 tunnin paaston jälkeen.

Tulosten tulkitseminen

Kaikkien otettujen tutkimusten läpikäymiseksi suosittelemme varaamaan terveyspaketin jälkeen hoitajan tai lääkärin vastaanottoajan, jolloin terveydenhuollon ammattilainen voi kertoa tulosten yksilöllisen merkityksen juuri Sinulle. Joskus seulontamielessä tehdyissä veri- tai muissa kokeissa ilmenee poikkeavuuksia, joiden jatkoselvittelemiseksi tarvitaan lisäkokeita tai -tutkimuksia. Erityisesti poikkeavan löydöksen ilmaantuessa tulisi varata vastaanottoaika joko hoitajalle tai lääkärille, joka voi tarvittaessa ohjata sinut tarvittaviin lisätutkimuksiin.

Huomioitavaa

Tutkimuspaketti on ostettavissa ilman lääkärin lähetettä.

Pakettiin kuuluvat verikokeet vaativat 10 tunnin paaston.

Paketin hinta

146,30 €

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.