Rautapaketti

Rautapakettiin sisältyy kahdeksan verikoetta

Varaa aika

Rautapaketti

Rautapakettiin sisältyy kahdeksan verikoetta, joiden avulla saadaan ajankohtaista tietoa elimistön hemoglobiini- ja punasolutasoista ja niiden valmistukselle sekä toiminnalle tärkeiden raudan, B12-vitamiini- ja folaattipitoisuuksista.

Miksi Rautapaketti?

Väsymys, heikotus, hengästyminen ja sydämen tykyttely pienestäkin rasituksesta voivat olla anemian merkkejä. Väsymyksen selvittelyinä anemian lisäksi suositellaan myös kilpirauhaskokeita kilpirauhasen vajaatoiminnan arvioimiseksi, sekä verensokeriarvojen tarkistamista diabeteksen poissulkemiseksi.

Kenelle Rautapaketti sopii?

Raudanpuuteanemian taustalla on usein krooninen verenvuoto, imeytymishäiriö (tavallisimmin keliakia), tai harvemmin puutteellinen ravinto. Fertiili-ikäisillä naisilla kuukautisvuoto selittää suurimman osan raudanpuuteanemioista. Miehillä sekä fertiili-iän ohittaneilla naisilla raudanpuute on aina poikkeavaa ja taustalla oleva syy tulee selvittää.

Ajanvaraus ja valmistautuminen

Paketti ostettavissa ilman lääkärin lähetettä. Voit varata ajan suoraan laboratorioon.

Rautapaketin laboratoriokokeet ovat paastonäytteitä. Suosittelemme aamuaikaa näytteenotolle, vähintään 10 tunnin paaston jälkeen.

Huomioitavaa

Tutkimuspakettiin kuuluvat verikokeet vaativat 10 tunnin paaston

Paketin hinta

151,80 €

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.