Allergiapaketti

Allergia- eli pölypaketti sisältää 10 laboratoriotutkimusta.

Varaa aika

Allergiapaketti

Allergia- eli pölypaketissa on 10 laboratoriotutkimusta sisältäen täydellisen verenkuvan, yleisen vasta-ainetason (IgE) sekä eritellyt vasta-ainetasot yleisimmille allergeeneille:

  • homesieni
  • pölypunkki
  • hevonen
  • kissa
  • koira
  • koivu
  • pujo
  • timotei

Miksi allergiapaketti?

Paketti on hyödyllinen selvittämään vaikeista allergiaoireista tai kausiallergiasta (kevät-/kesä-, siitepölyaika) kärsivän allergianaiheuttaja, sillä koivu- ja timoteiallergisia voidaan hoitaa siedättämällä, mikäli allergiaoireet ovat erityisen hankalat ja allergeeni on tiedossa.

Ajanvaraus ja valmistautuminen

Paketti ostettavissa ilman lääkärin lähetettä. Voit varata ajan suoraan laboratorioon. Pakettiin kuuluvat verikokeet eivät vaadi edeltävää paastoa.

Varaa aika

Tulosten tulkitseminen

Kaikkien otettujen tutkimusten läpikäymiseksi suosittelemme varaamaan terveyspaketin jälkeen korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin vastaanottoajan, jolloin terveydenhuollon ammattilainen voi kertoa tulosten yksilöllisen merkityksen juuri Sinulle. Joskus seulontamielessä tehdyissä veri- tai muissa kokeissa ilmenee poikkeavuuksia, joiden jatkoselvittelemiseksi tarvitaan lisäkokeita tai -tutkimuksia. Erityisesti poikkeavan löydöksen ilmaantuessa tulisi varata vastaanottoaika joko hoitajalle tai lääkärille, joka voi tarvittaessa ohjata sinut tarvittaviin lisätutkimuksiin.

Huomioitavaa

Pakettiin kuuluvat verikokeet eivät vaadi edeltävää paastoa.

Paketin hinta

238,70 €

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.