PK Terveys yrityksenä

Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.

Varaa aika

PK Terveys yrityksenä

Paikallinen terveysasema Joensuussa

Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa sujuvan polun terveyspalvelujen pariin, tuttujen ja turvallisten, aidosti asiakkaan tilanteeseen paneutuvien ammattilaisten voimin – kohtuuhintaisesti tietenkin. PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita. Hoitotoimenpiteet ja tutkimukset ovat meillä aina lääketieteellisesti perusteltuja. Meiltä saat aidosti asiakaslähtöistä palvelua ja kiireetöntä kohtaamista. Vastaanottotilamme sijaitsevat kauppakeskus Prisma Joensuun yhteydessä.

PK Terveys on kasvava yksityinen terveysasema, joka panostaa potilaidensa hyvinvointiin ja tarjoaa korkealaatuisia terveyspalveluita. PK Terveys on asiakkaidensa omistama PKO:n tytäryhtiö ja sen myötä S-ryhmän asiakasomistajat saavat terveyspalveluista Bonusta. Toimintamme tavoitteena on varmistaa, että pohjoiskarjalaiset ihmiset saavat terveyspalveluita mutkattomasti omistamastaan yrityksestä. Pidämme osaltamme Pohjois-Karjalan elinvoimaisena, palvelut kaikkien saatavana ja elämän vireänä.

PK Terveyden historia

Pohjois-Karjalan Terveyspalvelut Oy (PK Terveys) on perustettu 10.9.2012. Yritys on Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) tytäryhtiö eli sen omistavat osuuskaupan asiakasomistajat. PK Terveys on omistuksensa kautta 100 %:sti suomalainen yritys. Toiminta on alkanut 1.1.2013 emoyhtiön työterveyshuollon palveluilla. Kesäkuussa 2014 toiminta laajeni terveyspalvelujen tarjoamisella yksityisasiakkaille.

PK Terveyden palvelut kattavat yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot, sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, työfysioterapeutin, psykologin ja ravitsemusterapeutin palvelut, pienkirurgiset toimenpiteet, rokotukset sekä ultraääni- ja laboratoriotutkimukset.

Noudatamme toiminnassamme ISO 14001 standardin mukaista ympäristöjärjestelmää ja sen vaatimuksia.

Helposti saavutettavissa - nettiajanvaraus aina auki.

Helposti saavutettavissa - nettiajanvaraus aina auki.

Vastaanotolle jopa samana päivänä.

Aitoa kohtaamista – inhimillistä kontaktia.

Aitoa kohtaamista – inhimillistä kontaktia.

Apunasi tutut, paikalliset ammattilaiset.

Helppoa ja sujuvaa terveydenhoitoa.

Helppoa ja sujuvaa terveydenhoitoa.

Suora polku kattavien terveyspalvelujen pariin.

PK Terveydessä on hyvä työilmapiiri

Aalto

Hyvän työilmapiirin salaisuus PK Terveydessä on joukko kokeneita ammattilaisia töissä. Meillä on pieni työyhteisö, jossa jokainen kunnioittaa toinen toisiaan ja kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Terveysalalle tyypillinen hierarkia puuttuu meiltä kokonaan.

PK Terveys työpaikkana

PK Terveydessä on hyvä työilmapiiri

Tutustu PK Terveyden asiantuntijoihin

Aalto

PK Terveydessä työskentelee yli 30 asiantuntijaa terveytesi eteen!

Tutustu asiantuntijoihin

Tutustu PK Terveyden asiantuntijoihin

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

Varaa aika PK Terveyteen