Etävastaanotto PK Terveydessä

PK Terveys tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hoitaa asioita etävastaanoton kautta. Etävastaanotto mahdollistaa lääkärin tapaamisen tai terveysneuvonnan saamisen ilman tarvetta matkustaa fyysisesti paikan päälle.

Siirry videovastaanotolle

Ohjeet etävastaanotolle

Miten etävastaanotolle?

Voit varata ajan etävastaanotolle helposti ottamalla yhteyttä PK Terveyden asiakaspalveluun puhelimitse. Asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään sopivan ajan ja varmistamaan, että kaikki tarvittavat valmistelut etävastaanottoa varten on tehty. Muista ilmoittaa asiakaspalvelulle, että haluat varata ajan etävastaanotolle, jotta he voivat varmistaa, että valmistaudut asianmukaisesti ja että saat tarvittavat ohjeet etukäteen.

Varatessasi etävastaanotolle aikaa netin kautta merkitse ’Lisätietoja’ -kohtaan, haluatko video- vai puhelinvastaanoton.

Ohjeet videovastaanoton käyttöön

Videovastaanottomme kautta pääset lääkärin, hoitajan, fysioterapeutin, psykologin ja ravitsemusterapeutin vastaanotoille etänä.

Monia vaivoja ja terveytesi edistämiseen liittyviä asioita voidaan hoitaa ilman asiantuntijan ja potilaan fyysistä kohtaamista. Videovastaanoton avulla pääset lääkärin, hoitajan, fysioterapeutin, psykologin ja ravitsemusterapeutin vastaanotoille mistä ja milloin vain. Videovastaanottoa varten tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jossa on kuva- ja äänivalmius eli kamera, mikrofoni ja kaiutin. Tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmentimella.

Tuettu tekniikka:

Windows, Apple Mac -tietokoneet sekä Android-älylaitteet

  • Selain: Chrome (suositus), Firefox tai Edge

Apple mobiililaitteet

  • Selain: Safari

Varatulle videovastaanotolle sisäänkirjautuminen tapahtuu:

Siirry tästä videovastaanotolle

Etävastaanoton ajanvaraus ja videovastaanotto yksityisasiakkaille

Itse maksava yksityisasiakas, varaa aika videovastaanotolle puhelinpalvelumme kautta. Puhelinpalvelumme palvelee ma-pe numerossa 010 762 3333. Varaamalla ajan sitoudut maksamaan vastaanoton ja perumattoman ajan hinnastomme mukaisesti 24 tunnin sisällä vastaanotosta. Lähetämme sinulle laskun vastaanoton jälkeen sähköpostiisi (tai kotiosoitteeseesi). Lasku on perintäkelpoinen.

Kun etävastaanottosi aika koittaa:

  • Varaa riittävästi etukäteen aikaa valmisteluihin kuten kuvan ja äänen testaukseen!
  • Kun olet varmistanut, että ääni ja kuva toimii, paina ”Yhdistä videopuheluun” ja odottele rauhassa, että asiantuntija vastaa videovastaanottoosi.

Siirry tästä videovastaanotolle

Etävastaanoton ajanvaraus ja videovastaanotto työterveyshuollon asiakkaille

Työterveyshuollon asiakkaat, joiden työterveyshuollon sopimukseen kuuluu lakisääteisten palveluiden lisäksi myös sairasvastaanotot, voivat varata ajan joko puhelimitse 010 762 3333 tai nettiajanvarauksen kautta.

Varmista työnantajaltasi, onko videovastaanotto sisällytetty yrityksen työterveyssopimukseen.

Kun etävastaanottosi aika koittaa:

  • Varaa riittävästi etukäteen aikaa valmisteluihin kuten kuvan ja äänen testaukseen!
  • Kun olet varmistanut, että ääni ja kuva toimii, paina ”Yhdistä videopuheluun” ja odottele rauhassa, että asiantuntija vastaa videovastaanottoosi.

Siirry tästä videovastaanotolle

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.