Työterveyspalvelut PK Terveydessä

Työterveyden ammattihenkilöt, kuten työterveyslääkäri ja -hoitaja, työfysioterapeutti ja -psykologi sekä ravitsemusterapeutti, tukevat ennakoiden työyhteisöä, sen terveellistä ja turvallista työympäristöä sekä työpaikan tuottavuutta. 

Pyydä tarjous

 

Työterveyspalvelut

Kattavat työterveyspalvelut PK Terveydestä

Työterveyspalvelujen tarjoaminen on tärkeä osa PK Terveyden toimintaa. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakasyritystemme HR:n ja johdon kanssa työterveyteen liittyvien tavoitteiden saavuttamiseksi. Työterveys keskittyy työhön liittyvän terveyden ylläpitoon ja edistämiseen. Sen tavoitteena on varmistaa, että työntekijät voivat työskennellä terveinä ja turvallisissa olosuhteissa. Työterveyteen liittyy useita osa-alueita, ja sen tehtäviin kuuluu muun muassa sairauksien ehkäisy, terveysriskien arviointi, työkyvyn ylläpito sekä työympäristön terveysvaikutusten arviointi. Työterveyspalveluihin kuuluvat muun muassa ennaltaehkäisy, työpaikkaselvitykset, terveystarkastukset, neuvonta sekä sairaanhoito. Työterveyspainotteinen sairaanhoito ottaa huomioon työntekijöiden ja työpaikkojen tarpeet, arvioi sairauksien työperäisyyden sekä tukee yksilön työ- ja toimintakykyä monipuolisesti.

Määritellään yhdessä yrityksellenne sopivat työterveyspalvelut

Työterveyspalvelujen järjestäminen on kannattava investointi. Voit määritellä työntekijöillesi tarjoamasi työterveyspalvelujen sekä sairaanhoidon laajuuden ja sisällön, ja me PK Terveydessä autamme tässä prosessissa työterveyden ammattilaisina ja asiantuntijoina. PK Terveydessä työterveyspalveluita tuottavat työterveyslääkärit, työterveyshoitajat, työfysioterapeutit ja työterveyspsykologit sekä tarvittaessa muut työterveyshuollon asiantuntijat.

Kustannustehokas työterveys

Hoitotoimenpiteet ja tutkimukset ovat PK Terveydessä aina lääketieteellisesti perusteltuja. Emme tee turhia tutkimuksia ja hoitoa, jolloin yrityksellesi ei tule turhia kuluja. Saat aina ajantasaiset raportit työterveyshuoltopalvelujen määrästä, laadusta ja kulurakenteesta.

Lue lisää työterveyspalveluistamme:

Lakisääteinen työterveys

Työterveyshuoltolaki säätelee ja ohjaa työterveyshuollon toimintaa sekä yhteistyötä yritysten kanssa. Sen mukaan työnantajan on järjestettävä työntekijöilleen lakisääteinen työterveyshuolto, jonka tavoitteena on ennaltaehkäistä työperäisiä sairauksia ja tukea työntekijöiden työkykyä.

Lakisääteinen työterveys sisältää mm:
• työpaikkaselvitys ja toimintasuunnitelma
• terveystarkastus
• työkyvyn tuki työuran eri vaiheissa
• työkyvyn arviointi
• neuvonta ja ohjaus
• työkykyyn liittyvät lausunnot

Pyydä tarjous

Lakisääteinen työterveys

Työterveyspainotteinen sairaanhoito

Työterveyshuoltosopimusta suositellaan täydennettävän vapaaehtoisella, työterveyspainotteisella sairaanhoidolla, mikä takaa nopeamman ja tehokkaamman hoidon tarpeen ilmetessä. Tämä mahdollistaa myös työkyvyn tukitoimien välittömän käytön, kun niitä tarvitaan.

Työterveyspainotteinen sairaanhoito sisältää mm.
• yleislääkäritasoinen sairaanhoito
• laboratoriokokeet
• kuvantamistutkimukset
• kliinisfysiologiset tutkimukset
• erikoislääkärin konsultaatiot
• yleislääkäritasoiset pientoimenpiteet.

Pyydä tarjous

Työterveyspainotteinen sairaanhoito

Työterveyden lisäpalvelut

PK Terveys tarjoaa työterveyspalveluita asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Asiakaslähtöinen, vaikuttava ja tarpeisiin perustuva toimintamallimme edistää terveyttä ja työkykyä kustannustehokkaasti.

Esimerkkejä saatavista työterveyden lisäpalveluista:
• Palvelut johtajuuden ja esimiestyön kehittämiseksi
• Neuvonta ja työnohjaus - yksilöille ja työyhteisöille työkykyyn ja terveeseen
elämään liittyvissä asioissa.

Tutustu PK Terveyden laajaan palveluvalikoimaan palvelut -sivulta.

Pyydä tarjous

Työterveyden lisäpalvelut

HALUAISITKO YRITYKSESI PK TERVEYDEN TYÖTERVEYSASIAKKAAKSI?

Pyydä tarjous työterveyspalveluista

Asiakaslähtöinen ja tarpeisiin perustuva toimintamallimme saa aikaan terveyttä ja työkykyä kustannustehokkaasti. Laadukas ja ennaltaehkäisevä työterveystoiminta perustuu työpaikan tuntemiseen. Ota meihin yhteyttä, annamme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Pyydä tarjous