Työterveys
TYÖTERVEYDEN AITO KUMPPANI

Työterveyspalvelut Joensuussa

Aalto

Työterveyshuolto auttaa työnantajaa matkalla kohti terveempää ja tuottavampaa työpaikkaa. Käytössäsi ovat PK Terveyden koulutetut työterveysammattilaiset, jotka tukevat henkilöstön työkykyä ja sitä kautta asiakkaan liiketoimintaa. 

Pyydä tarjous

 

PK Terveys auttaa sinua pitämään huolta yrityksesi tärkeimmästä voimavarasta - työntekijöistäsi

Työterveyshuolto auttaa työnantajaa matkalla kohti terveempää ja tuottavampaa työpaikkaa. Käytössäsi ovat PK Terveyden koulutetut työterveysammattilaiset, jotka tukevat henkilöstön työkykyä ja sitä kautta asiakkaan liiketoimintaa. Tarjoamme laadukkaita työterveyspalveluita varmistaaksemme työntekijöidesi hyvinvoinnin ja terveyden.

Tutustumme aina perusteellisesti asiakkaan toimialaan ja työpaikkaan. Teemme työntekijöille tarkoituksenmukaiset tutkimukset ja toimenpiteet. Edistämme terveyttä kokonaisvaltaisesti. Palvelujen sisältö ja laajuus suunnitellaan parhaiten työpaikkaa hyödyttäväksi. Teemme kaiken tarvittavan muttemme ylimääräistä, mikä aiheuttaisi turhaa kustannusta asiakkaalle. PK Terveydessä työterveyspalvelut tuotetaan itse tai tarkoin valittujen, paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja asiakkaista huolehtivat tutut ammattilaiset. Teemme työtämme suurella sydämellä ja tarjoamme aitoa pitkäaikaista kumppanuutta.

Pienyrittäjän työterveys

Pienyrittäjän terveys on erittäin tärkeä asia. Pienyrittäjä on yleensä yhtä kuin yrityksensä. PK Terveyden työterveysammattilaiset auttavat pienyrittäjiä erilaisissa hyvinvoinnin ja terveyden asioissa. Tutustumme perusteellisesti työsi erityispiirteisiin ja työkykyysi vaikuttaviin tekijöihin. Haluamme olla kokonaisvaltaisen terveyden edistäjiä. Yrittäjä – pidä huolta itsestäsi ja anna meidän pitää huolta terveydestäsi.

Lataa PK Terveyden työterveyspalveluiden hinnasto oheisesta linkistä (pdf-tiedosto)

Avaa hinnasto

Haluaisitko yrityksesi PK Terveyden työterveys­asiakkaaksi?

Ota yhteyttä:

[email protected] tai

Puh. 010 762 3333 

Tarjouspyyntölomake

PK Terveys on luotettava työterveyden kumppani

  • Koulutetut, tutut työterveysammattilaiset
    Yrityksellesi nimetyt tutut asiantuntijat ovat käytössäsi yrityksesi tarpeisiin räätälöityjen työterveyspalveluiden mukaisesti.
  • Yrityksesi saa kaiken tarvittavan ilman turhia kuluja
    Palvelujen sisältö ja laajuus suunnitellaan parhaiten työpaikkaa hyödyttäväksi. Teemme kaiken tarvittavan muttemme ylimääräistä, mikä aiheuttaisi turhaa kustannusta asiakkaalle.
  • Hoitotoimenpiteet ja tutkimukset ovat meillä aina lääketieteellisesti perusteltuja
    Teemme vain tarkoituksenmukaiset tutkimukset ja toimenpiteet.

Pyydä tarjous

PK Terveys on luotettava työterveyden kumppani

HALUAISITKO YRITYKSESI PK TERVEYDEN TYÖTERVEYSASIAKKAAKSI?

Pyydä tarjous työterveyspalveluista

Asiakaslähtöinen ja tarpeisiin perustuva toimintamallimme saa aikaan terveyttä ja työkykyä kustannustehokkaasti.
Laadukas ja ennaltaehkäisevä työterveystoiminta perustuu työpaikan tuntemiseen.

Ota meihin yhteyttä, annamme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Pyydä tarjous