JokaMiehen50+ terveyspaketti

22 laboratoriotutkimusta sekä sydänfilmi

Varaa aika

JokaMiehen50+ terveyspaketti

JokaMiehen 50+ terveyspaketti on yli 50-vuotiaille miehille suunniteltu tutkimuskokonaisuus, johon kuuluu 22 laboratoriotutkimusta sekä sydänfilmi.

Miksi JokaMiehen 50+ terveyspaketti?

Tutkimuksilla saat kartoitettua yleistä terveydentilaasi sekä muun muassa sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöitä. Tulokset kertovat mm. maksan, munuaisten ja kilpirauhasen toiminnasta, kolesteroliarvoista, yleisimmin testatuista vitamiineista, mieshormonitasosta (testosteroni) sekä eturauhasen mahdollisesta sairaudesta. Pakettiin kuuluvalla sydänfilmillä voidaan selvittää mm. rytmihäiriöitä, korkean pitkäaikaisen verenpaineen aiheuttamia mahdollisia sydänlihasmuutoksia sekä sydänlihaksen hapenpuutetta. Sydänfilmi ei sovellu sydänsairauden poissulkuun, joten jos asiakkaalla on sydänsairauteen liittyviä oireita, tulisi hänen hakeutua vastaanotolle arvioon.

Kenelle tutkimuspaketti sopii?

JokaMiehen 50+ tutkimuspaketti on suunnattu omasta terveydentilastaan kiinnostuneille yli 50-vuotiaille miehille terveyden seurantaan ja terveyshaittojen ennaltaehkäisyyn.

Ajanvaraus ja valmistautuminen

Paketti ostettavissa ilman lääkärin lähetettä. Voit varata ajan suoraan laboratorioon.

Pakettiin kuuluvat verikokeet vaativat 10 tunnin paaston.

Tulosten tulkitseminen

Kaikkien otettujen tutkimusten läpikäymiseksi suosittelemme varaamaan terveyspaketin jälkeen hoitajan tai lääkärin vastaanottoajan, jolloin terveydenhuollon ammattilainen voi kertoa tulosten yksilöllisen merkityksen juuri Sinulle. Joskus seulontamielessä tehdyissä veri- tai muissa kokeissa ilmenee poikkeavuuksia, joiden jatkoselvittelemiseksi tarvitaan lisäkokeita tai -tutkimuksia.

Huomioitavaa

Pakettiin kuuluvat verikokeet  vaativat 10 tunnin paaston

Paketin hinta 

240,90 €

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.