Töihin meille

PK Terveys on kasvava yksityinen terveysasema, joka etsii motivoituneita ja ammattitaitoisia terveysalan ammattilaisia. Hae töihin PK Terveyteen!

Katso avoimet työpaikat

Töihin meille

PK Terveys työnantajana ja työpaikkana

Joensuussa toimiva PK Terveys on kasvava yksityinen terveysasema, joka panostaa sekä potilaidensa että henkilökuntansa hyvinvointiin ja tarjoaa korkealaatuisia terveyspalveluita. PK Terveys on asiakasomistajien omistama terveyspalveluita tarjoava yritys. Osuustoiminnallisessa yrityksessä olemme asiakkaitamme varten – emme maksimoidaksemme tulosta. Siksi me emme keskity mahdollisimman suureen määrään asiakastapahtumia vaan hyvään palveluun ja hoitoon.

Etsimme osaavaan ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme motivoituneita ja ammattitaitoisia terveysalan ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana rakentamassa terveyttä edistävää ympäristöä. Oletko yleislääkäri, erikoislääkäri, työterveyshoitaja, sairaanhoitaja, lähihoitaja, fysioterapeutti, työpsykologi tai laborantti? Hae meille töihin!

Sinulle, joka halua tehdä työsi hyvin

Haluatko kuulua supertiimiin, jossa tärkeintä on tarjota asiakkaille kiireetön ja hyvä hoito. Meillä sinulla on aikaa tehdä merkityksellinen työsi hyvin. Inhimillisen kokoisessa työyhteisössämme sinulla on mahdollisuus innostua työstäsi ja tuntea työkaverisi.

Palvelemme sekä yksityis- että työterveysasiakkaita. Organisaatiomme on kevyt, joten sinä voit aidosti vaikuttaa omaan työhösi. Yhteistyö kokeneessa moniammatillisessa työyhteisössämme on mutkatonta ja asiat hoituvat nopeasti.

Asiakkaan hyvä, lääketieteellisesti perusteltu ja ajantasainen hoito on toimintamme perusta. Kehitämme toimintaamme vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Meillä voit myös kehittää ammattitaitoasi, koska koulutuksiin suhtaudumme myönteisesti. PK Terveydessä saat käyttöösi Suomen parhaat koko maan kattavat S-ryhmän henkilöstöedut. Halutessasi voit työskennellä meillä myös ammatinharjoittajana.

Tervetuloa PK Terveyteen – meillä et jää yksin!

Lue, mitä asiantuntijamme kertovat PK Terveydestä työpaikkana:

"Meillä työt voi aloittaa joka päivä hyvällä mielellä kun jo aamukahvia siemaillessa nauru täyttää kahvihuoneen ja huomenet raikuvat käytävillä. Työyhteisöämme voikin verrata perheeseen, jossa jokainen hyväksytään juuri sellaisena kuin on ja takuuvarmasti voi luottaa toisten tukeen haasteellisissa tilanteissa."

Laura, työterveyspsykologi

" Pidän siitä, että meillä on pieni yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Organisaatio on matala, jonka vuoksi päätökset tapahtuvat nopeasti ja jouhevasti työntekijää kuunnellen ja arvostaen. Itsenäinen työ ja mukavat asiakkaat maustettuna ihanilla työtovereilla tekevät jokaisesta työpäivästä mukavan"

Sari, bioanalyytikko

"PK terveydessä on huippu ilmapiiri ja heti alusta saakka minulla on ollut tervetullut olo työyhteisöön. Työporukka on yhtenäinen ja huomioon ottava. Teemme työtä moniammatillisesti ja kaikkien ammattitaitoa arvostetaan. Joka päivä voi hyvillä mielin tulla töihin."

Ville, työfysioterapeutti

”Aloittaessani PK Terveydessä koen saaneeni erityisen lämpimän ja tervetulleen vastaanoton - tämä kertoo mielestäni paljon työyhteisömme lämminhenkisyydestä. Meillä arvostetaan yhteistyötä ja työntekijöiden panosta asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi, ja tämä tekee työstäni erityisen mielekästä ja merkityksellistä.”

Aliisa, lähihoitaja

"Olen viihtynyt PK Terveydessä todella hyvin. Olen aina tykännyt tehdä töitä, mutta PK Terveydessä olen suorastaan nauttinut töiden tekemisestä. Minulla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin ja kehittää toimintaa entistä paremmaksi.”

Johannes, työterveyslääkäri

Miksi töihin PK Terveyteen?

  • Meillä sinulla on aikaa tehdä merkityksellinen työsi hyvin

    Asiakkaan hyvä, lääketieteellisesti perusteltu ja ajantasainen hoito on toimintamme perusta.

  • Meillä on huippu porukka ja hyvä työilmapiiri

    Meillä on pieni työyhteisö, jossa jokainen kunnioittaa toinen toisiaan ja kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Meillä hyvän työilmapiirin salaisuus on luottamus, kunnioitus, arvostus ja auttaminen sekä hymy. Hyvä työilmapiiri näkyy hymyssä ja kuuluu naurussa.

  • Suomen parhaat henkilöstöedut

    PK Terveydessä saat käyttöösi Suomen parhaat koko maan kattavat S-ryhmän henkilöstöedut.

Katso avoimet työpaikat

Miksi töihin PK Terveyteen?

Tule meille töihin PK Terveyteen

Tule töihin PK Terveyteen! Me olemme kiinnostuneita sinusta ja osaamisestasi. Teemme kaikkemme, jotta henkilöstömme viihtyy meillä. Tutustu avoimiin työmahdollisuuksiin ja hae mukaan!

Katso avoimet työpaikat

Tule meille töihin PK Terveyteen