Henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointimittaus

Firstbeat-hyvinvointianalyysi on kattava arvio hyvinvoinnistasi, joka perustuu kolmen vuorokauden mittaiseen sydämen sykkeen seurantaan.

Varaa aika

First Beat -hyvinvointianalyysi

Hallitse stressiä ja palautumista Firstbeatin avulla

Firstbeat Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointimittaus, joka tarjoaa tarkkaa tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnasta. Sovellus auttaa ymmärtämään kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämistä sekä tasapainon löytämistä kuormituksen ja levon välillä.

Työkyvyn ja -kuormituksen arviointi

Työ voi olla fyysisesti liian kuormittavaa suhteessa työntekijän kuntoon tai terveydentilaan. Firstbeat Life -mittauksen avulla näet konkreettisesti työn kuormittavuuden riskirajoineen ja voit vertailla esimerkiksi palautumisen vaikuttavuutta etä- ja lähityöpäivien välillä.

Miten Firstbeat-mittaus toimii?

FirstBeat Life mittaus on voimassa 3–12 kk. Valitulla ajanjaksolla saat tehdä rajattoman määrän mittauksia. Ennen mittausta, tulee osallistujan ladata FirstBeat Life sovellus, johon syötetään asiakkaan tiedot. Mittaustulokset tallentuvat sovellukseen. Osallistujalle lähetetään mittaukseen tarvittava välineistö (FirstBeat mittari, elektrodit sekä mittauksen ohjeet). Mittari jää mittauksen jälkeen asiakkaalle. Mittauksen jälkeen voit varata ajan mittauspalautteeseen terveydenhuollon ammattihenkilölle. Mittari toimii samalla tavalla kuin EKG-sydänkäyrä, ja sen tarkoituksena on mitata sydämen sykevälivaihtelua ja sitä kautta hermoston reaktioita. Lue lisää FirstBeat Life Yksilölle: Firstbeat Life™ yksilölle - Firstbeat

Firstbeat Life -sovellus tarjoaa tietoa:

    • Stressi: Tarkkaa tietoa stressitasostasi ja sen hallinnasta.
    • Palautuminen: Näkemys siitä, kuinka hyvin kehosi palautuu eri tilanteissa.
    • Uni: Analyysi unen laadusta ja kestosta.
    • Liikunta: Tietoa liikunnan määrästä ja vaikutuksista kehoosi.
    • Yksilöllistä ohjausta: Räätälöityjä suosituksia ja ohjeita terveytesi ja hyvinvointisi parantamiseksi.

Ajanvaraus Firstbeat-mittaukseen

PK Terveydessä työfysioterapeutit ja työterveydenhoitajat tekevät Firstbeat-mittauksia. Varaa aika hoitajan vastaanotolle verkkoajanvarauksesta tai soittamalla numeroon 010 762 3333.

Varaa aika

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

Varaa aika PK Terveyteen