Osteopatia PK Terveydessä Joensuussa

Osteopatia on manuaalinen terapiamuoto, joka keskittyy kehon rakenteiden, kuten luuston, lihasten ja nivelten, tasapainon palauttamiseen ja ylläpitämiseen.

Varaa aika

Osteopatia

Mitä osteopatia on?

Osteopatia on noin 150-vuotta vanha käsillä tehtävä hoitomuoto, joka perustuu vahvaan anatomian ja fysiologian ymmärrykseen. Hoito voi sisältää monenlaisia tekniikoita, aina kevyistä hermostollisen stimulaation menetelmistä vahvoihin selkärangan ja nivelten manipulaatioihin.

Miksi valita osteopatia hoitomuodoksi?

Osteopaatin vastaanotolle voi hakeutua monenlaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen vuoksi, oli kyseessä sitten työperäiset rasitukset, elämäntapojen aiheuttamat kiputilat tai tapaturmien jälkeiset vaivat. Osteopatia tarjoaa luonnollisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan kehon hyvinvoinnin edistämiseen.

Osteopaatin vastaanotolle voi hakeutua yleisten työperäisten, elämäntavoista johtuvien tai tapaturmien aiheuttamien tuki- ja liikuntaelinvaivojen vuoksi.

  • niska-hartiaseudun ongelmia, joihin liittyy usein päänsärkyä ja käsien puutumista
  • alaselän, lantionseudun tai lapojen välisen selän kiputiloja
  • hartia-lapa kokonaisuuden kipuja ja toimintahäiriöitä
  • alaraajan nivelten (lonkka, polvi) kipujen
  • nilkan, jalkaterän, ranteiden tai kyynärpäiden kiputiloja ja toimintahäiriöitä

PK Terveyden osteopaatti palvelee ajanvarauksella

PK Terveyden osteopaatti Janne Päivikkö tarjoaa asiantuntevaa ja yksilöllistä hoitoa. Varaa aika helposti ja nopeasti nettisivuiltamme, ja anna kehosi kokea osteopatian hyödyt!

Varaa aika

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.