Yksilölliset FootBalance-tukipohjalliset

Tiesitkö, että jalkojen virheasennot voivat vaikuttaa koko kehoon? Fysioterapeuttimme valmistavat yksilölliset FootBalance-tukipohjalliset juuri sinulle tehdyn jalka-analyysin perusteella. 

Varaa aika

Pk Terveyden fysioterapeuttit valmistavat yksilölliset tukipohjalliset perusteellisen tutkimuksen perusteella. 

Yksilölliset tukipohjalliset

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, kuten plantaarifaskiitti ja pronaatio-ongelmat, voivat olla äärimmäisen haitallisia päivittäiselle elämälle ja liikunnalle. Yksilölliset tukipohjalliset tarjoavat usein tehokkaan ratkaisun näihin vaivoihin, ja meidän kokeneet fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet valmistamaan näitä pohjallisia perusteellisen tutkimuksen perusteella.

FootBalance-pohjalliset

Meillä käytössämme ovat FootBalance -pohjalliset, jotka ovat tulosta tiiviistä yhteistyöstä lääketieteen ammattilaisten, fysioterapeuttien ja ammattiurheilijoiden kanssa. Näiden pohjallisten avulla voimme tarjota asiakkaillemme huippuluokan ratkaisun asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

FootBalance-tukipohjalliset vähentävät alaraajojen virheasennoista johtuvia kipu- ja rasitusoireita. Niitä on miellyttävä käyttää ja ne tarjoavat luonnollista tukea jaloille, tuovat yksilöllistä istuvuutta työjalkineisiin ja sopivat useampiin jalkineisiin.

Tukipohjalliset voi maksaa myös Epassilla

Meillä voit maksaa FootBalancen tukipohjalliset myös ePassilla, mikäli sinulla on ePassissa Ergosafe-etu käytössäsi.

Ota yhteyttä ja varaa aika asiantuntijallemme

Jos kärsit tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista tai haluat enemmän tietoa yksilöllisistä tukipohjallisista, ota yhteyttä PK Terveyteen. Asiantuntevat fysioterapeuttimme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Kysy lisää ja varaa aika!

Varaa aika

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.