Painonhallinta auttaa pienentämään ylipainon terveysriskejä

Varaa aika

Tanja Bindel, PK Terveyden ylilääkäri ja Suomen Lihavuuslääkärit ry:n hallituksen jäsen, on erikoistunut lihavuuden hoitoon. PK Terveydessä on painonhallinnan tueksi moniammatillista ja yksilöllistä apua, jossa tukena voi olla esim. hoitaja, lääkäri, ja ravitsemusterapeutti.

Painonhallinta on avain terveyteen

Painonhallinta on yksi haastavimmista terveysriskeistämme. Ylipaino altistaa meitä moniin sairauksiin, kuten:

  • Tyypin 2 diabetes
  • Sydän- ja verisuonisairaudet
  • Tuki- ja liikuntaelinten vaivat
  • Masennus
  • Uniapnea

Ylipaino voi hiipiä pikkuhiljaa, ja siihen voi vaikuttaa ruokavalio, liikunta, aineenvaihdunta, elämäntavat, stressi, hormonaaliset tekijät, mieliala ja lääkkeet.

Henkilökohtaista tukea painonhallintaan

Meillä PK Terveydessä tarjoamme moniammatillista ja yksilöllistä apua, jossa tukena voi olla hoitaja, lääkäri ja ravitsemusterapeutti. Työterveyshuollon asiakkaillemme voimme myös hyödyntää fysioterapeutin sekä psykologin palveluita. Lääketieteellisestä asiantuntemuksesta vastaa lihavuuden hoitoon perehtynyt lääkärimme Tanja Bindel. Autamme sinua löytämään yksilöllisen tavan pudottaa painoa pysyvästi.

PK Terveydestä saat apua monelta eri ammattilaiselta painonhallintaan!

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.