Ringa Nenonen

Ravitsemusterapeutti

Esittely

Olen käytännönläheinen, asiakkaan arjesta kiinnostunut ravitsemusterapeutti. Vastaanotollani etsimme yhdessä toimivia ratkaistuja ravitsemushaasteisiin sinun omat lähtökohtasi huomioiden. Mahdollisia syitä hakeutua vastaanotolleni ovat muun muassa painonhallinta, kohonnut verenpaine tai kohonneet veren rasva-arvot, erityisruokavalioiden toteuttaminen tai riittävyyden tarkistus, vatsavaivat tai vaikkapa työssä jaksaminen ja siitä palautuminen. Ravitsemusterapiaa hyödynnetään myös lääkärin aloittamassa painonhallinnassa/lääkkeellisessä lihavuuden hoidossa. Minulla on kokemusta myös aktiiviliikkujien ja urheilijoiden ravitsemusohjauksesta.

"Pienin muutoksin, hyvää lisäten."

Ajanvarausohje

  • Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset.
  • Pidän vastaanottoa tiistaisin.

Erikoisosaaminen ja muu pätevyys

  • Ravitsemusterapeutti
  • Aktiiviliikkujien ja urheilijoiden ravitsemusohjaus

Kielitaito

  • Suomi
  • Englanti

Hinnat yksityisasiakkaille

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä toimisto- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja
tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

Ravitsemusterapeutin vastaanottokäynti, enintään 60 min
Hinta 151,00 €

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.