Apua nukahtamisvaikeuksiin ja unettomuuteen

Univalmennus tarjoaa asiakkaille yksilöllistä tukea ja ohjausta unen parantamiseksi. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja varaa aika puh. 010 762 3333.

Ota yhteyttä

PK Terveyden univalmentajalta saat apua nukahtamisvaikeuksiin, yöllisiin heräämisiin, liian varhaisiin aamuöisiin heräämisiin sekä virkistämättömään yöuneen.

Parempi uni, parempaa elämää

Unettomuus voi vaikuttaa elämänlaatuun merkittävästi. Univalmennus tarjoaa mahdollisuuden parantaa unen laatua ja nukkua paremmin. Univalmentajat auttavat asiakkaita käsittelemään erilaisia unen haasteita, kuten vaikeuksia nukahtaa, yöllisiä heräämisiä, aikaisia aamuöisiä heräämisiä ja virkistämätöntä yöunta. He myös keskittyvät stressinhallintaan, ajankäyttöön, unenhuoltoon ja terveyttä edistäviin elintapoihin, jotka voivat vaikuttaa unettomuuteen. Univalmentajat ovat erikoistuneet tarjoamaan lääkkeettömiä ratkaisuja unettomuuteen, ja ennen valmennuksen aloittamista varmistetaan, ettei unettomuuden taustalla ole elimellisiä syitä, kuten uniapnea.

Mitä univalmennus sisältää?

Univalmennus tarjoaa asiakkaille yksilöllistä tukea ja ohjausta unen parantamiseksi. Valmennusprosessi voi sisältää unen laatua parantavia harjoituksia, rentoutumistekniikoita, unirutiinien suunnittelua ja terveellisten elämäntapojen edistämistä. Univalmentaja työskentelee asiakkaan kanssa löytääkseen parhaiten heille sopivat keinot paremman unen saavuttamiseksi.

Univalmennus tarjoaa yksilöllistä tukea ja ohjausta näiden vinkkien käytännön soveltamiseen sekä moniin muihin keinoihin paremman unen saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä

Vinkit hyvään uneen:

  1. Säännöllinen nukkumaanmeno ja herääminen: Yritä nukkua ja herätä samaan aikaan joka päivä, jotta kehosi tottuu säännölliseen unirytmiin.

  2. Luo rentouttava uniympäristö: Poista makuuhuoneesta häiriötekijät, kuten kirkas valo ja äänet, ja varmista, että sänkysi on mukava ja sopivan lämmin.

  3. Rajoita kofeiinin ja alkoholin käyttöä illalla: Vältä kofeiinia ja alkoholia muutama tunti ennen nukkumaanmenoa, sillä ne voivat häiritä unen laatua.

  4. Rentoutumiskeinot: Kokeile rentoutumistekniikoita, kuten syvähengitystä tai lihasrentoutusta auttaaksesi kehoasi ja mieltäsi rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa.

  5. Rajoita ruutuaikaa: Vältä tietokoneiden, puhelimien ja television käyttöä vähintään tunti ennen nukkumaanmenoa, sillä niiden sininen valo voi häiritä unen laatua.

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.