Spirometria

Tutkimuksella selvitetään keuhkojen tilavuutta sekä ilmanvirtausta keuhkoputkissa

Varaa aika

Spirometria

Tutkimuksella selvitetään keuhkojen tilavuutta sekä ilmanvirtausta keuhkoputkissa.

Kenelle tutkimus sopii?

Tutkimusta käytetään hengitykseen liittyvien oireiden syyn selvittelyyn, hengityselinsairauksien diagnostiikaan ja seurantaan sekä lääkityksen tehon arviointiin.

Ajanvaraus ja valmistautuminen

Tutkimukseen vaaditaan lääkärinlähete. Tutkimukseen varataan tunnin aika laboratorioon.

Tulosten tulkitseminen

Kaikkien otettujen tutkimusten läpikäymiseksi suosittelemme varaamaan terveyspaketin jälkeen hoitajan tai lääkärin vastaanottoajan, jolloin terveydenhuollon ammattilainen voi kertoa tulosten yksilöllisen merkityksen juuri Sinulle. Joskus seulontamielessä tehdyissä veri- tai muissa kokeissa ilmenee poikkeavuuksia, joiden jatkoselvittelemiseksi tarvitaan lisäkokeita tai -tutkimuksia. Erityisesti poikkeavan löydöksen ilmaantuessa tulisi varata vastaanottoaika joko hoitajalle tai lääkärille, joka voi tarvittaessa ohjata sinut tarvittaviin lisätutkimuksiin.

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.