Yleislääketiede

Varaa aika

Kuvassa PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii asiakasta. PK Terveyden yleislääkärit diagnosoivat ja hoitavat erilaisia sairauksia ja terveysongelmia potilaan koko elämänkaaren ajan.

Yleislääketiede on kokonaisvaltaista hoitoa

Yleislääketiede on lääketieteen osa-alue, joka keskittyy potilaiden kokonaisvaltaiseen hoitoon ja terveyden ylläpitoon. Yleislääkärit diagnosoivat ja hoitavat erilaisia sairauksia ja terveysongelmia potilaan koko elämänkaaren ajan – yleislääkärin asiakkaita ovat kaikki vauvasta vaariin.

Ennaltaehkäisyä

Yleislääkärit hoitavat asiakkaiden erilaisia terveysongelmia, kuten infektioita, kroonisia sairauksia, vammoja ja muita terveysongelmia. Lisäksi yleislääkärit tarjoavat ennaltaehkäisevää hoitoa ja terveysneuvontaa.


Yleislääkärit voivat myös ohjata asiakkaita tarvittaessa erikoislääkäreiden luo.

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.