Aikuisten urologiset vaivat ja erektiohäiriöt

Urologi on erikoistunut hoitamaan ja diagnosoimaan miesten ja naisten virtsateiden ja sukuelinten sairauksia ja häiriöitä. Tyypillisiä urologin hoitoon hakeutuvien oireita ovat muun muassa erektiohäiriöt, erilaiset virtsaamisoireet sekä eturauhasen ja kivesten kiputilat.

Varaa aika

Urologi

Ammattitaitoista hoitoa

Etsitkö apua virtsaelin- ja sukuelinongelmiin? Tervetuloa PK Terveyteen! Olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllistä ja korkeatasoista hoitoa, joka perustuu viimeisimpään tutkimustietoon ja parhaisiin käytäntöihin.

Yleisimmät urologisten vaivojen oireet

Urologisten vaivojen kirjo voi olla laaja, ja niihin liittyy usein epämukavuutta ja huolta. Tyypillisiä oireita ovat muun muassa erektiohäiriöt, virtsaamisvaikeudet sekä eturauhasen ja kivesten kiputilat. On tärkeää ymmärtää, että nämä oireet eivät ole harvinaisia eikä niistä tarvitse kärsiä yksin. Ammattitaitoinen urologi pystyy tarjoamaan apua ja ratkaisuja näihin haasteisiin.

Yksityisyytesi on taattu

Meidän urologimme ovat kokeneita erikoislääkäreitä, jotka osaavat arvioida ja hoitaa monenlaisia virtsa- ja sukuelinten terveysongelmia. Tarjoamme paitsi lääketieteellistä hoitoa myös tukea ja ohjausta potilaillemme. Tärkein viestimme on, että urologisia ongelmia ei tarvitse hävetä. Jokainen ansaitsee oikeuden terveeseen ja tyytyväiseen elämään, ja me olemme täällä auttaaksemme saavuttamaan sen.

Varaa aika

Tyypillisiä urologin hoitoon hakeutuvien oireita ovat:

  • erilaiset virtsaamisoireet
  • eturauhasen kiputilat
  • kivesten kiputilat
  • miesten seksuaalisuuteen liittyvät vaivat
  • haluttomuus
  • erektiohäiriöt
  • testosteronin tuotannon vajaus

Huom. Urologi eli urologian erikoislääkäri hoitaa sekä naisten että miesten virtsaelinsairauksia ja miesten sukuelinten sairauksia.

Urologisia vaivoja ei kannata hävetä vaan hakea apua ja varata aika erikoislääkärille!

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

Varaa aika PK Terveyteen