Pienkirurgiset toimenpiteet lääkärin ja sairaanhoitajan tekemänä

Varaa aika

Pienkirurgisia toimenpiteitä tekevät PK Terveydessä sekä lääkärit että koulutetut sairaanhoitajat sekä terveydenhoitajat.

Yleis- ja erikoislääkärien suorittamien toimenpiteiden kuten luomien poistojen ja punktioiden hinnat koostuvat lääkärin vastaanottomaksusta/lääkärinpalkkiosta sekä tarvike-, lääke- ja hoitotyön kustannuksista toimenpiteen vaativuuden mukaan.
Myös sairaanhoitajamme tekemät toimenpiteitä kuten luomenpoistoja sekä koepalan ottamisia. Sairaanhoitajien tekemien pienkirurgisten toimenpiteiden hinnat koostuvat sairaanhoitajan vastaanottomaksusta sekä tarvike- ja lääkekustannuksista.
Patologin tekemä tutkimus näytteestä laskutetaan erikseen.

Asiantuntemus

PK Terveydessä työskentelee kokeneita lääkäreitä ja koulutettuja sairaanhoitajia, jotka ovat erikoistuneet suorittamaan monenlaisia pienkirurgisia toimenpiteitä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että jokainen asiakas saa yksilöllistä ja asiantuntevaa hoitoa, oli kyseessä sitten yksinkertainen tai monimutkaisempi toimenpide.

Asiakaslähtöinen palvelu

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista hoitoa ja palvelua. Olemme sitoutuneet kuuntelemaan asiakkaidemme tarpeita ja huolehtimaan siitä, että he saavat hoitoa, joka vastaa heidän odotuksiaan ja tarpeitaan.

Hinnat

Pienkirurgisten toimenpiteiden hinnat koostuvat useista tekijöistä, kuten lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanottomaksusta, tarvike- ja lääkekustannuksista sekä toimenpiteen vaativuudesta riippuen. Haluamme pitää hinnoittelumme läpinäkyvänä ja kohtuullisena, jotta kaikilla asiakkaillamme on mahdollisuus saada tarvitsemaansa hoitoa ilman ylimääräisiä taloudellisia huolia.

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.