Lastenlääkäri auttaa pieniä asiakkaita

Lastenlääkäri on erikoistunut hoitamaan ja seuraamaan lasten terveyttä ja kehitystä syntymästä murrosikään asti.

Varaa aika

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Lastenlääkäri eli pediatri tutkii ja hoitaa alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria. Myös PK Terveyden yleislääkärin vastaanotolle voi tulla lapsen kanssa.

Laadukasta hoitoa lapsille

Lastenlääkäri eli pediatri tutkii ja hoitaa alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria. PK Terveydessä voit tulla lapsen kanssa myös yleislääkärin vastaanotolle. Lisäksi esimerkiksi korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit ja muut asiantuntijat auttavat lapsia.

Monipuolinen asiantuntemus lapsen parhaaksi

Lastenlääkäriltä saat apua muun muassa allergioihin, astmaan, korvatulehduksiin, vatsaoireisiin, iho-ongelmiin, unihäiriöihin ja päänsärkyihin. Olipa vaiva pieni tai suuri – asiantuntijamme auttavat!

Kokonaisvaltaista huolenpitoa lapsiperheille

Tarjoamme turvallisen ilmapiirin lapsille ja heidän perheilleen. Panostamme kokonaisvaltaiseen hoitoon, joka huomioi sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin. Tavoitteenamme on edistää lasten terveyttä ja hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla.

Me PK Terveydessä huomioimme lapsiasiakkaat ja teemme käynnistänne miellyttävän:

1. Lempeä lähestymistapa: Ensimmäinen askel lapsen turvallisuuden varmistamiseksi on lempeä lähestymistapa. Henkilökuntamme on koulutettu kohtaamaan lapset herkkyydellä ja ymmärryksellä heidän mahdollisia pelkojaan kohtaan.

2. Leikkisä ilmapiiri: Luomme leikkisän ilmapiirin odotushuoneessa ja vastaanotolla, joka auttaa lapsia rentoutumaan ja tuntemaan olonsa mukavaksi. Leikkikalut, värikynät ja muut viihdykkeet ovat saatavilla odottamiseen ja hoitohetkiin.

3. Selkeä kommunikaatio: Selkeä kommunikaatio on avain lapsen turvallisuuden tunteeseen. Käytämme yksinkertaista kieltä ja selitämme menettelytavat lapsen tasolla, jotta he ymmärtävät, mitä tapahtuu ja voivat tuntea olonsa turvalliseksi.

4. Kannustus ja palkitseminen: Kannustamme lapsia ja tarjoamme palkintoja rohkeudesta ja yhteistyöstä hoitotilanteissa. Pienet kannustimet voivat auttaa lapsia tuntemaan olonsa ylpeiksi ja motivoituneiksi, mikä edistää positiivista kokemusta lääkärikäynnistä.

5. Vanhempien läsnäolo ja tuki: Vanhempien läsnäolo ja tuki ovat korvaamattomia lapsen turvallisuuden tunnun luomisessa. Kannustamme vanhempia pysymään läsnä hoitotilanteissa ja tarjoamme tukea heille auttaakseen lastaan tuntemaan olonsa turvalliseksi ja turvatuksi.

Ajan varaaminen lapselle

Lapselle tai muulle henkilölle aikaa varatessa pyydämme ensisijaisesti varaamaan ajan puhelimitse numerosta 010 762 3333. Vaihtoehtoisesti voit varata ajan omilla tiedoillasi, mutta saavu tällöin hyvissä ajoin ennen vastaanottoa asiakaspalveluun, jossa lisäämme lapsesi tiedot ajanvaraukselle.

Varaa aika lastenlääkärille

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

Varaa aika PK Terveyteen