Korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri diagnosoi ja hoitaa sairauksia ja vaivoja, jotka liittyvät korvaan, nenään ja kurkkuun, esimerkiksi korvatulehduksia, nenän tukkoisuutta, nielutulehduksia ja kurkunpääntulehduksia.

Varaa aika

Kuvassa nuoren asiakkaan korvaa tutkitaan PK Terveyden vastaanotolla. PK Terveyden korva-, nenä ja kurkkulääkärit auttavat esimerkiksi korva- ja poskiontelotulehduksissa, tukkoisen nenän kanssa, kuorsausasioissa ja äänihäiriöissä.

Vaivaako korvakipu tai tukkoinen nenä?

Useimmissa lapsiperheissä korvatulehdus on tuttu vieras. Korva-, nenä ja kurkkutaudit ovatkin varsin yleisiä lapsilla, mutta eivät ollenkaan epätavallisia myöskään aikuisilla. Erikoislääkärimme auttavat sinua korvatulehdusten lisäksi myös esimerkiksi poskiontelotulehduksissa, tukkoisen nenän kanssa, kuorsausasioissa, äänihäiriöissä sekä huimauksessa.

Vaikka monet korvaoireet voivat olla lieviä ja ohimeneviä, on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota lapsen korvaoireisiin, kuten kipuun tai kuulovaikeuksiin, jotka voivat olla merkki vakavammasta ongelmasta. Ajoissa havaittu ja hoidettu korvaongelma voi ehkäistä vakavampia komplikaatioita ja auttaa varmistamaan lapsen hyvän kuulon ja terveyden pitkällä aikavälillä.

Korva-, nenä- ja kurkkutautien asiantuntemusta PK Terveydessä

PK Terveydessä sinua palvelee korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri, allergologi Tuomo Kivistö. Kukin asiakas on meille ainutlaatuinen, ja tarjoamme yksilöllistä hoitoa jokaiselle asiakkaalle. Panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun ja pyrimme luomaan potilaillemme turvallisen ja miellyttävän hoitoympäristön.

Varaa aika

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.