Geriatri keskittyy ikäihmisten hoitoon

Geriatrian tavoitteena on edistää ikääntyvien ihmisten terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua.

Varaa aika

Kuvassa kaksi senioria kävelee Pk Terveyden vastaanottotiloissa. Geriatrian eli ikäihmisen vastaanotolla edetään tarvittessa rauhallisempaan tahtiin ja selvitetään useampi mieltä painava oire tai asia läpi.

Ikääntymisen asiantuntijuutta

PK Terveydessä ikääntyvien ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää. Geriatria erikoisalana keskittyy erityisesti ikääntyneiden hoitoon ja tarjoamme laadukasta hoitoa ja tukea ikääntyvien ihmisten tarpeisiin. Geriatria erikoisalana keskittyy ikääntymiseen ja ikäihmisten kokonaisvaltaiseen hoitoon. Geriatrisesta asiantuntemuksesta hyötyvät etenkin ikäihmiset. Ikäihmisen vastaanotolla edetään tarvittessa rauhallisempaan tahtiin ja selvitetään useampi mieltä painava oire tai asia läpi. Ajanpuitteissa pystytään paremmin kartoittamaan myös taustasairauksia kuten muistisairautta ja mahdollisesti käytössä olevia lääkityksiä.

Kokonaisvaltainen hoito ja rauhallinen vastaanotto

Ikäihmisen vastaanotolla PK Terveydessä keskitymme ymmärtämään jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja huomioimaan heidän mieltä painavat asiat rauhallisessa ympäristössä. Vastaanottoon varataan riittävästi aikaa kartoittamaan asiakkaan taustasairaudet ja käytössä olevat lääkitykset huolellisesti.

Muistisairauksiin erikoistunut asiantuntija

Meillä PK Terveydessä ikäihmisiä ja heidän läheisiään palvelee erikoisasiantuntijamme on Mika Elo, geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri, LT, jolla on muistisairauksien erityispätevyys. Mika Elo on pitkän linjan ammattilainen, jolla on vankka kokemus geriatriasta ja erityisesti muistisairauksien hoidosta. Hänen erityispätevyytensä muistisairauksien alalla takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen hoidon ja tuen ikääntyvien haasteisiin.

Ota yhteyttä ja varaa aika PK Terveyteen

Olemme täällä palvellaksemme sinua ja läheisiäsi kaikissa ikääntymisen haasteissa.

Varaa aika geriatrille

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

Kuvassa kaksi senioria kävelee Pk Terveyden vastaanottotiloissa. Geriatrian eli ikäihmisen vastaanotolla edetään tarvittessa rauhallisempaan tahtiin ja selvitetään useampi mieltä painava oire tai asia läpi.