Apua allergioihin

Allergisten sairauksien erikoislääkäri on apunasi PK Terveydessä!

Varaa aika

PK Terveyteen allergologin vastaanotolle voi hakeutua muun muassa allergisissa nuha- ja silmäoireissa, kutisevassa ihottumassa tai astmaoireissa.

Oireenmukaista hoitoa

Allergologi on allergisten sairauksien erikoislääkäri, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat muun muassa astma, allergiset ihosairaudet, siitepölyn, eläinten tai lääkeaineiden aiheuttamat allergiat ja ruoka-aine allergiat. Allergologin vastaanotolle voi hakeutua, mikäli oireina ovat allergiset nuha- ja silmäoireet, kutiseva ihottuma tai astmaoireet, ruokailuun liittyvät suun- ja nielun turvotus tai kutina. Allergologin tutkimukseen perustuva oireenmukainen hoito voi sisältää silmätippoja, hoitovoiteita, nenäsumutteita ja lääkityksiä tai siedätyshoitoa.

  • Allergioiden kirjo: Allergologit hoitavat erilaisia allergisia sairauksia, kuten astmaa, allergista nuhaa, ihottumia ja ruoka-aineallergioita.
  • Oireiden monimuotoisuus: Tyypillisiä allergiaoireita ovat nuha- ja silmäoireet, ihon kutina, hengitysvaikeudet ja ruuansulatusongelmat.
  • Diagnoosi ja hoito: Allergologit tekevät perusteellisen tutkimuksen ja tarjoavat oireenmukaista hoitoa, joka voi sisältää lääkitystä, siedätyshoitoa ja elämäntapamuutoksia.
  • Siedätyshoito: Siedätyshoito voi auttaa vähentämään allergiaoireita pitkällä aikavälillä altistamalla potilasta vähitellen allergeeneille.
  • Elämänlaadun parantaminen: Allergologi auttaa potilaita hallitsemaan allergiaoireitaan ja parantamaan elämänlaatuaan tarjoamalla yksilöllistä hoitoa ja tukea.
  • Ennaltaehkäisy: Lisäksi allergologit neuvovat potilaita allergioiden ennaltaehkäisyssä, jotta he voivat välttää altistumista allergeeneille ja vähentää oireiden esiintymistä.

Allergisten sairauksien hoidon tavoitteena on vähäoireisuus ja hyvä elämänlaatu.

Ota yhteyttä

PK Terveydestä löydät helpotusta allergiaoireisiisi ja parannat sitä kautta elämänlaatuasi. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja varaa aika allergologin vastaanotolle. Asiantunteva tiimimme on täällä auttamassa sinua!

Palvelumme sisältävät kattavat allergiatestit, jotka auttaa tunnistamaan allergian aiheuttajat. Sen avulla voimme laatia yksilöllisen hoitosuunnitelman, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten. Lisäksi tarjoamme neuvontaa ja ohjausta allergiaoireiden hallintaan ja ennaltaehkäisyyn liittyen.

Varaa aika

Varaa aika PK Terveyteen

Voit varata ajan helposti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Mikäli et ole varma, kenelle aika tulisi varata, suosittelemme varaamaan ajan yleislääkärille tai sairaanhoitajalle, joka tutkii ja auttaa tarvittaessa löytämään oikean erikoisosaajan.

Varaa aika verkossa

tai soita 010 762 3333*
*0,0835 €/ puhelu + 0,1669 €/min

PK Terveyden lääkäri Johannes Kuitunen tutkii lapsiasiakasta. Joensuussa toimiva PK Terveys tarjoaa korkealaatuisia lääkäri- ja terveyspalveluita sekä työterveyspalveluita.