Työterveys

Työterveys

Työterveyshuolto auttaa työnantajaa matkalla kohti terveempää ja tuottavampaa työpaikkaa. Käytössäsi ovat PK Terveyden koulutetut työterveysammattilaiset, jotka tukevat henkilöstön työkykyä ja sitä kautta asiakkaan liiketoimintaa.

Tutustumme aina perusteellisesti asiakkaan toimialaan ja työpaikkaan. Teemme työntekijöille tarkoituksenmukaiset tutkimukset ja toimenpiteet. Edistämme terveyttä kokonaisvaltaisesti.

Pikaopas työterveyteen

Hinta ei hikoiluta

Palvelujen sisältö ja laajuus suunnitellaan parhaiten työpaikkaa hyödyttäväksi. Teemme kaiken tarvittavan muttemme ylimääräistä, mikä aiheuttaisi turhaa kustannusta asiakkaalle. Hintamme kestää vertailun alan muihin toimijoihin.

Työterveyspalveluihin kuuluvat mm:

Ennaltaehkäisy - työterveyden ammattihenkilöt (eli työterveyslääkäri ja -hoitaja, työfysioterapeutti ja -psykologi sekä ravitsemusterapeutti) tukevat ennakoiden työyhteisöä, sen terveellistä ja turvallista työympäristöä sekä työpaikan tuottavuutta.

Työpaikkaselvitys - työn kuormittavuuden, työolosuhteiden, työympäristön ja mahdollisten haittojen ja vaarojen kartoittaminen.

Terveystarkastukset - terveyden ja työkyvyn seuranta sekä kuntoutuksen tarpeen arviointi.

Neuvonta - yksilöille ja työyhteisöille työkykyyn ja terveeseen elämään liittyvissä asioissa.

Sairaanhoito - ennaltaehkäisyn lisänä on hyödynnettävissä sairaanhoidon palveluita, jotka tukevat työssä jaksamista, nopeuttavat hoitoon pääsyä sekä työhön paluuta.

Pienyrittäjän työterveys

Pienyrittäjä, työpaikkasi on yhtä kuin sinä! PK Terveyden työterveysammattilaiset auttavat sinua erilaisissa hyvinvoinnin ja terveyden asioissa. Tutustumme perusteellisesti työsi erityispiirteisiin ja työkykyysi vaikuttaviin tekijöihin. Haluamme olla kokonaisvaltaisen terveyden edistäjiä.

Pyydä tarjous

Palvelujen sisältö ja laajuus suunnitellaan yksilöllisesti. Tiesitkö, että yrittäjänä voit hakea Kelalta korvausta työterveyshuollon kustannuksista?

Kysy lisää:

Päivi Eteläpää
palvelupäällikkö
[email protected]
010 762 2041, 050 470 7756

Otamme sinuun yhteyttä viikon sisällä yhteydenotostasi.

Varaa aika työterveyteen

PK Terveys ma-pe klo 8-18 p. 010 762 3333.

Olemme osa Suomen Työterveys ry:n verkostoa. Suomen Työterveys ry on suomalaisten työterveysasemien muodostama verkosto, joka tarjoaa korkealaatuisia, luotettuja, lähellä olevia työterveyspalveluita. Suomen Työterveys ry:llä on yli 30 palvelupaikkakuntaa.