PK Terveyden videovastaanotto

Videovastaanottomme kautta pääset lääkärin, hoitajan, fysioterapeutin, psykologin ja ravitsemusterapeutin vastaanotoille etänä.

Aika varattuna? Siirry tästä videovastaanotolle.

Monia vaivoja ja terveytesi edistämiseen liittyviä asioita voidaan hoitaa ilman asiantuntijan ja potilaan fyysistä kohtaamista. Videovastaanoton avulla pääset lääkärin, hoitajan, fysioterapeutin, psykologin ja ravitsemusterapeutin vastaanotoille mistä ja milloin vain. Videovastaanottoa varten tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jossa on kuva- ja äänivalmius eli kamera, mikrofoni ja kaiutin. Tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmentimella.

Tuettu tekniikka:

·Windows, Apple Mac -tietokoneet sekä Android-älylaitteet

·Apple mobiililaitteet

Työterveyshuollon asiakas toimi näin:

· Varmista työnantajaltasi, onko videovastaanotto sisällytetty yrityksen työterveyssopimukseen.
· Varaa aika videovastaanotolle puhelinpalvelumme kautta. Puhelinpalvelumme palvelee ma-pe klo 8-18 numerossa 010 762 3333.

Kun vastaanottosi aika koittaa:

Siirry etukäteen varaamallesi videovastaanotolle tästä.

Yksityisasiakas toimi näin:

· Varaa aika videovastaanotolle puhelinpalvelumme kautta. Puhelinpalvelumme palvelee ma-pe klo 8-18 numerossa 010 762 3333. Varaamalla ajan sitoudut maksamaan vastaanoton ja perumattoman ajan hinnastomme mukaisesti kolmen (3) vuorokauden sisällä vastaanotosta. Lähetämme sinulle laskun vastaanoton jälkeen sähköpostiisi (tai kotiosoitteeseesi). Lasku on perintäkelpoinen.

Kun vastaanottosi aika koittaa:

Siirry etukäteen varaamallesi videovastaanotolle tästä.

Lataa tästä tarkemmat ohjeet