Terveystarkastukset

Terveystarkastukset

PK Terveyden terveystarkastukset aina edulliseen asiakasomistajahintaan. Terveystarkastusten lisäksi löydät meillä tarjottavia hyvinvointiin liittyviä palveluita ja tutkimuksia täältä.

Aikuisen laaja terveystarkastus

Aikuisen laaja terveystarkastus

Terveydenhoitajan toteuttama laaja terveystarkastus aikuiselle sisältää:

  • diabetesriskin kartoitus
  • laboratoriotutkimukset: perusverenkuva, verihiutaleet, rasva-arvot, verensokeri ja munuaisten toimintakoe

Kartoitukselle varataan aikaa 60 minuuttia.

Eläkeläisen uudistettu terveystarkastus

Eläkeläisen uudistettu terveystarkastus

Terveystarkastus on kaksiosainen: 1) ensin varaat ajan laboratoriokokeisiin ja 2) siitä muutaman päivän päähän varaat ajan terveydenhoitajan tarkastukseen.

Laboratoriokokeissa tutkitaan perusverenkuva, verihiutaleet, sokeriarvot, rasva-arvot (kokonaiskolesteroli, ”hyvä ja huono” kolesteroli), maksa-arvot, kilpirauhasarvot ja munuaisten toiminta. Lisäksi otetaan sydänfilmi.

Terveydenhoitajan tarkastuksessa käydään läpi ravitsemus, uni, mieliala, harrastukset, perussairaudet, lääkitys, toimintakyky, tukiverkosto ja oma arvio terveydestä. Selvitämme mitaten ja testaten myös seuraavat asiat: paino, pituus, verenpaine, vyötärönympärys, diabetesriskikartoitus, muistin kartoitus MMSE-muistitestillä ja tasapainotestaus. Tarkastuksen lopuksi saat henkilökohtaisen terveyssuunnitelman, joka sisältää suositukset omahoitoon ja tarvittaessa muihin jatkotoimenpiteisiin.

Eläkeläisen terveystarkastus on suunntieltu noin 60 ikävuodesta ylöspäin oleville henkilöille, jotka eivät ole enää työterveyspalvelujen piirissä. Ajanvaraukset sattuvat varmimmin kohdalleen, kun pirautat meille puhelimella numeroon 010 762 3333. Meillä on käytössä takaisinsoittopalvelu.

Varaa aika